sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Kirja, puukko ja messut

Menen sairaalaan puukotettavaksi, mutta vasta Turun Kirjamessujen jälkeen. Noustiin kellareista julkistetaan Fiore-lavalla messujen avauspäivänä perjantaina 3.10.2014 klo 17.30. Jouni Lehtinen haastattelee, lisäksi luen tietysti näytteitä kirjasta.

Olen sopinut muutaman haastattelun kirjan julkaisun alle, mutta lisää otan vielä mieluusti vastaan – messujen jälkeen sairaalan valkoiset seinät rauhoittavat sitten kummasti.

Turun messuilla on perinteisesti ollut hyvä meininki, Stadin messut taas tuovat mieleen ruotsinlaivat: vain karaoke puuttuu. Joskus tosin olen tainnut itsekin olla mukana jonkinlaisessa runokaraokessa siellä. Turun messuilla liikun tänä vuonna sairaudestani johtuen tavallista rauhallisemmin – ja lyhyemmän aikaa: voimia säästettävä laboratoriokokeisiin ja leikkaukseen.

Kirja on joka tapauksessa tullut painosta ja se on kaikkien saatavilla ainakin Lukutoukan ( www.lukutoukka.fi ) nettikaupasta ja pian myös kirjastoista.

Perinteisillä kirjakaupoilla menee kuulemma huonosti – asiakkailla on kuitenkin mahdollisuus vaatia niihin mieleistään kirjallisuutta kaiken maailman ihmeparantumisoppaiden lisäksi.

Nähdään Turun Kirjamessuilla – Kippis!



3 kommenttia:

Tapani Kinnunen kirjoitti...

Laitetaan nyt vielä suora linkki tuohon Noustiin kellareista -teokseen:

http://www.lukutoukka.fi/tapani-kinnunen-noustiin-kellareista-p-876.html

Jep!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kirjasta ja kirjalle, Tapani!

Terkuin Tarja O.

Tapani Kinnunen kirjoitti...

Kiitos!

Ja huomasin, että kirjaa pukkaa ulos muualtakin kuin Turusta!

Onnea myös sinne!