keskiviikko 21. huhtikuuta 2021

Kävelevät ruumisarkut

Helter Skelter ilmestyy.

 

Kertomus alkaa Välimeren ääreltä, mutta perinteistä turismia siinä ei käsitellä. Hania ja Platanias ovat se maisema, jossa ihmismielen syövereihin poraudutaan. Kieli ja mielikuvitus mahdollistavat matkan, jonne Berlitzin oppailla ei pääse.

 


Tietysti kaiken pohjana ovat todelliset tapahtumat, mutta ei siitä enempää.

 

Romaani on Suomi-sarjan viides osa. Yksi tulee vielä, sitten sixpack on kirjoitettu.

 

Helter Skelterin henkilögalleria on taas melkoinen kauhukabinetti, onhan kyse oikeista elävistä ihmisistä. Kukaan ei ole vain hyvä tai paha. Jokainen on lopulta kävelevä ruumisarkku.

 

***

 

Romaani sijoittuu osin jalkapalloilun maailmaan, ja kertomuksessa tulevat vastaan sekä Atik Ismail että kotimaisen futiksen kannattajaryhmät. En muista onko kukaan aikaisemmin kirjoittanut suomalaisen futiksen kannattajakulttuurista sisältäpäin.

 

https://www.jalkipeli.net/jalkapallokarpasen-pureman-saanut-runoilija-ja-kirjailija-tapani-kinnunen-pukeutuu-sinimustiin-vareihin/?fbclid=IwAR1ryPszOoHI2ivrA-vedWLDqc7FuKTvnYfEurrAYHVtdQ3EBqIeKWiOgm0

 

VAROITUS: Kertomus sisältää kohtauksia, jotka saattavat järkyttää herkimpiä lukijoita.

 

Olen kuitenkin kirjoittanut romaanin sydämellä ja intohimolla. Laskelmointia siinä ei ole nimeksikään. Ketään ei ole säälitty eikä kenellekään annettu armoa. Kaikkein vähiten itselleni.

 

 



Turun Hannunniitussa 22.4.2021

 

https://kirjakauppias.fi/Helter-Skelter    



 



Ei kommentteja: