sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Läskipää mafioso fiilistelee


Olen hienolla tuulella. Pistin neljän kuukauden virkavapaa-anomuksen vetämään, vaikka minulla ei ole tiedossa mistään rahaa tuoksi ajaksi. Aion kuitenkin runnoa kirjallisen duunin kasaan kevään aikana, joskus on toimittava raa’asti tunteella.

Olen iloinen ystävistä ja hyvistä kavereista. Hytösen Villeä näen aina vain harvemmin, kun hän muutti Tallinnaan – ystävyys ei ole kuitenkaan kiinni minkään maan rajoista. Ateljeekriitikkoni Timo Lappalainen antoi palautetta Kertomuksesta. ”On ihmisiä, jotka eivät tästä pidä…” hän aloitti, ”mutta on myös niitä jotka tästä varmasti pitävät.”

Ota tuosta selvää. Homma on kuitenkin hoidettava.

Sitten Mingustien salaliitto: Markku Kaskela, Petteri Paksuniemi ja minä diggaamme kovasti Charles Mingusin tuotannosta – tuo ”mingustit” on Kaskelan heitto, johon on helppo tarttua. Jonkinlainen veljeys velloo jazzukko Mingusin ympärillä, häneen kulminoituu monta asiaa. Heppu ei ollut ihmisenä sieltä helpoimmasta päästä, mutta jätti jälkeensä pirun upeaa musiikkia.

Toivotan Hyvää vuotta 2014 kaikille ystäville, kavereille, tutuille ja satunnaisille vastaantulijoille. Monta mielipidettä, yksi maailma. Ugh!

Ei kommentteja: