maanantai 17. kesäkuuta 2013

Poreallasbileet



Kävin lasteni kanssa mummolassa. Vanhempieni kotikadulla oli hulppean näköinen omakotitalo myynnissä, selvisi että sen omistaa eräs heavymuusikko, joka nyt lusii pitkää kakkua nuorten naisten hyväksikäytöstä ”mallibisneksessä.”

Ei siitä enempää, iltapäivälehdet ovat luultavasti käsitelleet jo asian. Muusikon vaimo tosin pitää miestään yhä viattomana, kaveri on kuulemma kateellisen panettelun uhri. Joopa joo, kun kakkua tulee 12 ja puoli vuotta, niin näyttöjen on oltava tosi perusteelliset.

Junassa matkalla Helsingistä Turkuun viereisille pöytäpaikoille osui kolmen nuoren naisen seurue. Ainakin yhdellä heistä oli lapsi tai lapsia, hän oli joutunut raskausaikanaan poikaystävänsä raa’an pahoinpitelyn kohteeksi – tämä selvisi heidän jutuistaan. Nyt naiset olivat menossa puutarhajuhliin Turkuun, luvassa oli porekylpyjä ja kuvauksia.

Naisilla oli parikymmentä senttiä korkeat korot jalkineissaan, yhden korvikset olivat jo valmiiksi hukassa. ”Mä olen piiloblondi”, kolmikon musta nainen sanoi. Se nauratti kaikkia.

Kirjoitin aamulla runon naisten jutuista, toivottavasti poreallasbileistä ei tarvitse tulevaisuudessa lukea iltapäivälehdistä.


Ei kommentteja: