sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Kongon runot


Tapaus NTAMOGATE on paketoitu osaltani, välillä harmittaa kun työnsin nokkani koko soppaan, työt häiriintyivät.

Kiitän Harri Nordellia, Leevi Lehtoa ja Karri Kokkoa suorasta, rehellisestä kanssakäymisestä asian tiimoilta. Kiitän tässä myöskin toimittaja-kirjailija Heikki Saurea, joka on samanlainen asioihin välittömästi tarttuva kuumakalle kuin minäkin.

Olen antanut palautetta käsikirjoituksesta, joka pienen fiilailuni jälkeen päätyi sellaisenaan Ntamon kustannusohjelmaan – minulla siis tuskin on edes varaa sanoa, että huonosti toimitettu. Samasta käsikirjoituksesta antamani sanallinen palautteeni päätyi sellaisenaan kokoelman takakanteen.

Lisäksi olen julkaissut runon Tappajamummo ntamon syksyllä ilmestyneessä runosarjakuvakirjassa. Saan ntamon kirjailijana alennukset kaikista ntamon tuotteista – okei, tätä taustaa vasten katsoin, että minulla on myös pokkaa ottaa vähän erilainen kanta NTAMOGATEEN kuin vaikkapa…öö… nimet nyt sensuroitu.

Helsingin Kirjamessut ovat ensi viikon lopulla, marraskuussa pamahtaa sitten runouden osalta oikein kunnolla, kun Runoviikko Varsinais-Suomessa järjestetään 8 –17.11.2013. Kymmeniä tapahtumia ympäri maakuntaa, lisäksi vierailuja Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä.

Ainoa mahdollisuus olla törmäämättä silloin runoihin, on matkustaa kuuhun tai Kongoon.

Ei kommentteja: